Gzone Decor

Termeni şi condiţii

Va rugam sa parcurgeti Termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.gzonedecor.ro

Continuarea utilizarii acestui website reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii.

Website-ul www.gzonedecor.ro este proprietatea NOTE CONCEPT S.R.L.

Acesti Termeni si conditii sunt denumiti in cuprinsul prezentei pagini „REGULAMENT”, iar ei stabilesc regulile de furnizare a serviciilor pe cale electronica de catre NOTE CONCEPT S.R.L., prin intrmediul acestui site.

Elementele definitorii

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

UTILIZATOR:

Orice persoana care viziteaza, care utilizeaza, care plaseaza comanda pe site-ul www.gzonedecor.ro;

VANZATOR:

NOTE CONCEPT S.R.L. cu sediul in Popesti Leordeni, Ilfov, Sos Oltenitei, nr 17 j, bl7, ap 3 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/4677/2017 si avand CUI: 38215619 : denumita in continuare NOTE CONCEPT S.R.L

CUMPARATOR:

Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.gzonedecor.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

Orarul de funcţionare

 

Comenzile pot fi plasate online la orice ora, dar perioada de procesare a lor se desfasoara zilnic de luni pana vineri in intervalul orar 9-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Cum faceți o comandă?

PASUL 1 – Alegerea produselor dorite

Adaugati fiecare produs dorit apasand pe butonul  „Adauga in cos” care se gaseste langa fiecare produs in parte.

PASUL 2 – Vizualizati cosul de cumparaturi

 • Dupa ce ati terminat selectarea produselor si v-ati decis sa le cumparati, in partea dreapta sus, unde este cosul, apasati butonul “Cos de cumparaturi”.
 • Astfel puteti vedea produsele selectate, iar la fiecare produs in parte, puteti modifica cantitatea pe care doriti sa o comandati sau puteti sterge produsul daca v-ati razgandit.
 • In cazul in care se fac modificari in cosul de cumparaturi,se apasa butonul “Actualizeaza Cos” din caseta TOTAL.

PASUL 3 – Achizitionati produsele selectate

Dupa ce ati verificat produsele si cantitatea dorita, apasati pe butonul „Continua cu Finalizarea”.

PASUL 4 – Completati formularul cu detalii facturare

Completati formularul ales cu datele dumneavoastra, campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

Va reamintim ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate in confidentialitate, conform legilor in vigoare. Datele dvs nu vor fi instrainate sau folosite in alte scopuri.

PASUL 5-Verificati comanda plasata, verificati termenii si conditiile site-ului, bifati casuta Termeni si conditii si apasati butonul “Plaseaza Comanda”.

PASUL 6-Plata comenzii

Dupa ce ati plasat comanda, veti face plata in contul bancar NOTE CONCEPT, regasit in caseta” Detaliile noastre bancare”

 Comanda ta a fost plasată cu succes!

Dupa efectuarea comenzii in cel mai scurt timp vom lua legatura cu dumneavoastra prin telefon sau e-mail (pe numarul sau adresa de mail completata in formularul de comanda), pentru confirmarea comenzii.

 Poți vedea istoricul comenzilor în contul tău făcand click pe Comenzi

 Dacă aveți alte întrebări, ne gasiti si pe adresa de email contact@gzonedecor.ro

 

Alte informații utile

 

Metoda de plata

 Transfer bancar: în contul RO84 INGB 0000 9999 0885 2686 (Specificati numarul comenzii!)

Metoda de livrare:

Livrarea se efectueaza prin curierat rapid pe teritoriul Romaniei in zonele acoperite de serviciile de curierat.

Taxa manipulare

Cumparatorul va suporta taxa de manipulare de 30 lei, pentru comenzile mai mici de 100 lei.

Taxa de urgenta

Pentru comenzi plasate in regim de urgenta, se percepe o taxa de 30% din valoarea comenzii. Astfel comanda va fi procesata si prelucrata cu prioritate.

Costul de transport:

Costul transportului este calculat in functie de greutatea produsului.

 • 17 RON (max. 3 Kg) – cu plata in cont serviciul de curierat Cargus
 • 25 RON (max. 3 Kg) – cu ramburs prin serviciul de curierat Cargus

Pot aparea taxe suplimentarea in cazul in care apar modificari ulterioare catre firma de curierat. In aceasta categorie intra livrarea repetata, modificare adresa dupa ce coletul a plecat spre client, etc. Taxele suplimentare sunt afisate pe site-ul serviciului de curierat Cargus.

Plata transportului si a produselor se achita prin transfer bancar.

Transportul nu se efectueaza la locatii ce presupun cai de acces improprii transportului rutier.

Costul transportului poate fi modificat in conditii de gabarit neobisnuit de mare a comenzii. Toate modificarile vor fi aduse la cunostinta beneficiarului inaintea livrarii produselor.

Informatii importante:

Comenzile se pot plasa, zilnic, 24 din 24.

Comenzile care sunt plasate dupa ora 15:00 vor fi prelucrate a doua zi.

Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00, sambata sau/si duminca vor fi prelucrate luni la prima ora.

Termenul normal pentru prelucrarea unei comenzi este de 5-7 zile lucrătoare. Poate diferi in cazul in care produsele au nevoie de proiect special.

Retur produse:

 • In cazul in care produsele au defecte de fabrica aveti la dispozitie 14 zile ca sa anuntati si sa le returnati, iar banii pentru produse vor fi returnati.
 • Se va returna suma aferenta produselor comandate. Taxele de livrare sunt suportate de client si nu intra in valoarea comenzii returnate.
 • Atentie!Fiecare retur este analizat de echipa noastra pentru fiecare caz in parte.
 • In cazul retururilor, nu vor fi acceptate produse deteriorate sau utilizate de client.
 • Fiecare caz de retur are ca termen de raspuns si solutionare 30 de zile calendaristice.
 • Produsele care au fost personalizate (dimensiuni, forme, gravură sau alte metode) nu pot fi returnate.
 • Produsele returnate necesita ambalare corespunzatoare de catre client, astfel incat acestea sa nu se deterioreze in timpul transportului. 

In cazul in care doriti informatii suplimatare va rog sa ma contactati prin următoarele metode:

 • folosind adresa de mail contact@gzonedecor.ro 
 • sunati la numarul 0766.339.612 (numar cu tarif normal).

Răspundere

Vanzatorul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al utilizarii produselor cumparate pe www.gzonedecor.ro

De asemenea, Vanzatorul nu este responsabil de deteriorarea produselor dupa receptia lor sau de pierderea acestora.

Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere in cazul în care partenerii acestuia nu respectă clauzele acestui document.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre NOTE CONCEPT SRL si utilizatori/clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul are obligatia de a folosi aptitudinile tehnice astfel incat navigarea pe acest site sa fie usoara. De asemenea acesta este obligat sa respecte termenii si conditiile si este responsabil de buna functionare a acestui website.

Informatiile prezentate pe site-ul www.gzonedecor.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o informare prealabila.

Daca preturile, stocul sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare a formei finale. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site au caracter informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste aspecte legate de nuanta sau culoare.

NOTE CONCEPT S.R.L nu este responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Cumparatorul nu va dezvalui unei terte parti si nu va face publice niciuna dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, continutul site-ului este proprietatea exclusiva a NOTE CONCEPT S.R.L

Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea NOTE CONCEPT SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

FACTURARE – PLATI

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.gzonedecor.ro sunt exprimate in RON si includ taxe conform legii in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in cadrul comenzii, la finalizarea acesteia. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate.

Riscuri şi responsabilităţi

Livrare: Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat catre Cumparator.

Transport: Ambalare: Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de maxim 5-7 zile lucratoare, socotit de la data achitarii comenzii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor (adresa incomplete, eronata), se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de inca 10 zile lucratoare.

NOTE Concept este firma producatoare si lucreaza cu stoc redus. Produsele se executa dupa preluarea comenzii.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre Vanzator, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si daca suntem instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare, daca o nerespectarea acestor termeni este datorata unui eveniment de forta majora.

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.Cargus